10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Gemiddeld
2
Porties
Bereiding
- Uien en knoflook schillen, klein snijden en in boter laten stoven.
- Soepgroenten en spinazie toevoegen, omroeren en door laten koken. Witte wijn en water erbij gieten en nogmaals aan de kook brengen.
- Licht gezouten water op het vuur zetten voor de spaghetti.
- Laurierblaadjes bij de spinaziesaus voegen en met zout en peper op smaak brengen. Zonder deksel ca. 10 minuten laten sudderen.
- Nu de mosselen en peterselie bij de spinazie voegen en alles op de laagste temperatuur laten trekken.
- Ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking koken.
- De al dente gekookte spaghetti afgieten en met de spinazie-mosselsaus serveren.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
150
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
1/2
pak
Gemengde soepgroenten 600g
200
g
spaghetti
150
g
mosselvlees (uit een potje)
1
ui
75
ml
witte wijn
2
laurierblaadjes
75
ml
water