10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
5
Porties
Bereiding
Bereid de Iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
Snijd intussen de korstjes van het brood af. Snijd het brood vervolgens in reepjes ter grootte van een Fish Sticks.
Als de Iglo Fish Sticks klaar zijn, beleg je steeds een reepje brood met wat ijsbergsla, één Fish Stick en een beetje remouladesaus. Eindig weer met een reepje brood. Garneer het bord als laatste met dille en citroen. Om het nog iets feestelijker te maken, kun je vrolijke prikkers gebruiken. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking
Fish Sticks | 15 stuks
wit brood (ca. 8-10 sneetjes)
200 gram
ijsbergsla
blaadjes ijsbergsla
1
flesje
remouladesaus
1
citroen
1
pakje
dille
dille
1 pakje
vrolijke prikkers