Broodje iglo Fish Sticks - Captain iglo

Broodje iglo Visstick Kapitein iglo
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
5
Porties

Bereiding

  1. Bereid de Iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snijd intussen de korstjes van het brood af. Snijd het brood vervolgens in reepjes ter grootte van een Fish Sticks. 

  3. Als de Iglo Fish Sticks klaar zijn, beleg je steeds een reepje brood met wat ijsbergsla, één Fish Stick en een beetje remouladesaus. Eindig weer met een reepje brood. Garneer het bord als laatste met dille en citroen. Om het nog iets feestelijker te maken, kun je vrolijke prikkers gebruiken. Eet smakelijk! 

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 verpakking 
Fish Sticks | 15 stuks
wit brood (ca. 8-10 sneetjes)
200 gram 
ijsbergsla
blaadjes ijsbergsla
1 
flesje
 
remouladesaus
1 
citroen
1 
pakje
 
dille
dille
1 pakje 
vrolijke prikkers

Hier te koop

  • crf
  • Delhaize
  • Colruyt

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden