10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Begin met het maken van de Griekse salade, meng de ijsbergsla met komkommer, kerstomaten, rode ui en gekruimelde stukjes feta. Kruid het naar wens.
- Bak je iglo Fish Sticks goudgeel.
- Warm de pita’s op, snij ze doormidden en doe er tzatziki op.
- Vul de pita’s met de Griekse salade en voeg er twee Fish Sticks aan toe.
- Heerlijk simpel! Geniet ervan.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Fish Sticks | 10 stuks
Gesneden ijsbergsla
1 kopje fijngesneden komkommer
1 kopje gehalveerde kerstomaten
1/4 kop fijngesneden rode uien
1/4 kop fijngesneden zwarte olijven
1/4 kop gekruimelde feta
4 pita’s
1/2 kop tzatziki