Griekse Fish Sticks Pita

Greek Fish Sticks Pita
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Begin met het maken van de Griekse salade, meng de ijsbergsla met komkommer, kerstomaten, rode ui en gekruimelde stukjes feta. Kruid het naar wens. 
  2. Bak je iglo Fish Sticks goudgeel.
  3. Warm de pita’s op, snij ze doormidden en doe er tzatziki op.
  4. Vul de pita’s met de Griekse salade en voeg er twee Fish Sticks aan toe.
  5. Heerlijk simpel! Geniet ervan.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

Fish Sticks | 10 stuks
Gesneden ijsbergsla
1 kopje fijngesneden komkommer
1 kopje gehalveerde kerstomaten
1/4 kop fijngesneden rode uien
1/4 kop fijngesneden zwarte olijven
1/4 kop gekruimelde feta
4 pita’s
1/2 kop tzatziki

Hier te koop

  • Crf
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden