Broodje iglo Fish Sticks Wasabi

Broodje iglo Visstick Wasabi
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Voeg wat pit toe aan je Broodje iglo Fish Sticks met dit recept geïnspireerd op de Aziatische keuken. Heerlijk simpel!

Bereiding

  1. Bereid de Iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de peper in kleine stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep deze uit de schil met een lepel. Snijd de avocado vervolgens in reepjes. Smeer wat wasabi mayonaise op het broodje en leg de Iglo Fish Sticks, avocado, taugé en veldsla hierop. Om de wasabi mayonaise iets smeuïg te maken kun je eventueel een deel van de avocado pureren en vermengen met de wasabi mayonaise.
  3. Maak het geheel af met een beetje rode chilipeper. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

12 
stuks
 
Fish Sticks | 15 stuks
4 
bruine bolletjes
1 à 2 
avocado's
125  
g
 
taugé
100 
g
 
veldsla
1 
rode chilipeul(en)
1 
flesje
 
wasabi mayonaise

Hier te koop

  • crf
  • Delhaize
  • Colruyt

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden