Hamrolletjes op een bed van bladspinazie

Hamrolletjes op een bed van bladspinazie
15 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Snij de ui fijn en stoof het met olie in een pan.
  2. Voeg de spinazie en 3 el water toe en laat het enkele minuten stoven. Breng op smaak met zout, peper, paprika en nootmuskaat. Doe de groenten vervolgens in een ingevette, vuurvaste vorm. 

  3. Verwarm de oven voor op 225° C (Hete lucht oven: 190° C).
  4. Plet de aardappelen met een vork en roer het vervolgens door elkaar met het eigeel, de helft van de kaas, wat peper en kruiden.

  5. Vul de hamreepjes met de aardappelvulling en rol deze vervolgens op. Verdeel de hamrolletjes over de spinazie en strooi de rest van de kaas eroverheen.  

  6. Doe alles ongeveer 15 minuten in de oven.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

300 
g
 
Bladspinazie 500g
4 
plakken gekookte ham van ca. 2-3mm
200 
g
 
pelaardappelen (kruimigkokend), gekookt en geschild
1 
 ui
snufje
 
nootmuskaat
1 
el
 
zonnebloemolie
1 
rode paprika's
1 
eigeel
2 
el
 
verse volle roomkaas
zout en peper

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden