Ravioli met kip en Iglo bladspinazie met mozzarella

Ravioli met kip en spinazie met mozzarella en tomaat
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Snijd de kipfilet in stukjes van ca. 1 cm. Bestrooi de kip met zout en peper.
  3. Verhit de olie in een steelpan en bak de stukjes kip 5 minuten op matig vuur.
  4. Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en verwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door.
  5. Meng de spinazie-kipsaus met de ravioli. Verdeel de pasta over twee borden.

Tip!

  • Gebruik voor een vegetarische variant geen kip, maar bestrooi de pasta op het laatst met 4 el geroosterde pijnboompitjes.
  • Voeg aan tafel naar smaak eventueel peper uit de molen toe.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

300 
g
 
Bladspinazie 500g
250 
g
 
ravioli met kaas (verse)
150 
g
 
kipfilet
1 
bol
 
mozzarella
1/2 
tomaat
2 
el
 
olie
zout

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden