10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
- Snijd de kipfilet in stukjes van ca. 1 cm. Bestrooi de kip met zout en peper.
- Verhit de olie in een steelpan en bak de stukjes kip 5 minuten op matig vuur.
- Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en verwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door.
- Meng de spinazie-kipsaus met de ravioli. Verdeel de pasta over twee borden.
Tip!
- Gebruik voor een vegetarische variant geen kip, maar bestrooi de pasta op het laatst met 4 el geroosterde pijnboompitjes.
- Voeg aan tafel naar smaak eventueel peper uit de molen toe.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
300
g
Bladspinazie 500g
250
g
ravioli met kaas (verse)
150
g
kipfilet
1
bol
mozzarella
1/2
tomaat
2
el
olie
zout