Bereiding
Verwarm de oven voor op 210°C met de bakplaat erin. Haal de Iglo Visgratin uit de schaal en leg hem in een grotere ovenvaste schaal. Laat ruimte over voor de groenten om ze later toe te voegen. Zet de schaal halverwege de oven op de bakplaat. Bak ongeveer 20 minuten.
Snijd ondertussen de groenten in grove stukken en blokjes. Pel de sjalot en snijd hem in stukjes. Snijd de citroen in vieren.
Haal de iglo Fish Gratin uit de oven en verdeel de groenten en sjalot aan beide kanten van de vis in de ovenschaal. Bestrooi met peterselie en zout en peper. Zet de schotel nog 20 minuten terug in de oven tot de visgratin iglo goudbruin is en de groenten gaar zijn.
Haal de schotel uit de oven en serveer met de partjes citroen. Geniet ervan!
Tip!
U kunt de gegratineerde vis met tomaten en mozzarella vervangen door een van de andere gratins uit het assortiment die ook prima zullen smaken: spinaziecrème, vis met kruimeldeeg, pikante tomaten en paprika's...
- Gebruik extra kruiden die u in huis hebt, zoals basilicum, tijm of oregano.