10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Fish and Chips met spicy saus
Bereiding
Verwarm je oven op 220° C.
Was ondertussen de aardappelen en snij ze in wedges (zie: partjes). Kook de wedges 5 minuten in gezouten water.
- Meng de paprikapoeder, 1/2 tl lookpoeder, 3 el olijfolie en de aardappelpartjes. Schep alles goed om, zodat alle wegdes bedekt zijn met een laagje kruiden en olie.
- Verdeel de wedges en de Fish Filets over een met bakpapier beklede bakplaat.
Schuif voor ongeveer 20 minuten op 200°C in je voorverwarmde oven, tot de aardappelen en de Fish Filets goudgeel zijn.
Maak ondertussen de dipsaus: meng de Griekse Yoghurt, 1 el Sriracha chili saus en 1/2 tl lookpoeder, proef en kruid bij met peper en zout.
- Smakelijk !
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
4
filets
Visfilets op Fish & Chips Wijze | 2 stuks
800
g
aardappelen
1
theelepel
paprikapoeder
1
theelepel
lookpoeder
grof zeezout
olijfolie
125
ml
Griekse Yoghurt
1
eetlepel
Sriracha chili saus
zout en peper