Fish and Chips met spicy saus

Fish and Chips with a spicy sauce
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Fish and Chips met spicy saus

Bereiding

  1. Verwarm je oven op 220° C.

  2. Was ondertussen de aardappelen en snij ze in wedges (zie: partjes). Kook de wedges 5 minuten in gezouten water.

  3. Meng de paprikapoeder, 1/2 tl lookpoeder,  3 el olijfolie en de aardappelpartjes. Schep alles goed om, zodat alle wegdes bedekt zijn met een laagje kruiden en olie.
  4. Verdeel de wedges en de Fish Filets over een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Schuif voor ongeveer 20 minuten op 200°C in je voorverwarmde oven, tot de aardappelen en de Fish Filets goudgeel zijn.

  6. Maak ondertussen de dipsaus: meng de Griekse Yoghurt, 1 el Sriracha chili saus en 1/2 tl lookpoeder, proef en kruid bij met peper en zout.

  7. Smakelijk !

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

4 
filets
 
Visfilets op Fish & Chips Wijze | 2 stuks
800 
g
 
aardappelen
1 
theelepel
 
paprikapoeder
1 
theelepel
 
lookpoeder
grof zeezout
olijfolie
125 
ml
 
Griekse Yoghurt
1 
eetlepel
 
Sriracha chili saus
zout en peper

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden