Caesar salade met Fish Sticks

caesar salade
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn. Snijd daarna het brood in stukjes en bak samen met de fijngesneden knoflook en een scheutje olijfolie bruin in een steelpan. Leg de stukjes geroosterd brood op een keukenpapiertje en laat even uitlekken. 

  2. Bereid de Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Was de sla en snijd in kleine stukken.

  4. Snijd de ansjovis heel fijn. Maak daarna de dressing. Roer de yoghurt, mayonaise, mosterd, 2 eetlepels olijfolie, 5 eetlepels water, de fijngesneden ansjovis en de parmazaanse kaas tot een gladde dressing. Voeg naar smaak citroensap, zout en peper toe.

  5. Maak 4 borden op met de salade. Leg daar bovenop de Fish Sticks en werk af met de dressing en geroosterde stukjes brood. Eet smakelijk! 

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 
pak
 
Fish Sticks | 15 stuks
1 
krop Romeinse sla
2 
sneetjes
 
broodkruim
100 
ml
 
yoghurt
50 
ml
 
mayonaise
1 
el
 
mosterd
30 
g
 
parmezaanse kaas, geraspt
1 
citroen 
2 
ansjovisfilets
1 
teentje
 
knoflook
olijfolie
zout en peper

Hier te koop

  • crf
  • Delhaize
  • Colruyt

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden