20 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Fish Sticks met Belgisch witloof, puree en pesto - In samenwerking met topchef Julien Lapraille, heerlijk simpel !
In samenwerking met topchef Julien Lapraille.
Bereiding
Was het witloof en snij in 2. Verwijder het middelste gedeelte.
Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ongeveer 10 minuten in kokend water.
- Maak de Fish Sticks klaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Bak ondertussen het witloof ongeveer 3 minuten aan elke kant op een bodem van olijfolie op een hoog vuur. Bak het daarna ongeveer 8 minuten in de oven op 200°.
Giet de aardappelen af. Maak aardappelpuree met een aardappelstamper. Voeg boter en room toe.
Bereid de pesto met olijfolie, noten, dragon, rucola en basilicum.
Voor de afwerking: Presenteer de puree met behulp van 2 soeplepels. Voeg het gebakken witloof toe, en daarna de Fish Sticks. Besprenkel met enkele druppels pesto. Strooi enkele blaadjes verse tijm over het gerecht.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
Fish Sticks | 10 stuks
250
g
aardappelen
1
witloof
125
g
boter
75
room (30% vetgehalte)
10
cl
olijfolie
10
g
gepelde walnoten
1
takje dragon
100
rucola sla
1
takje basilicum
Enkele blaadjes verse tijm