Fish Stick burger

Visstickburger
15 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
5
Porties
U heeft dikwijls zelf uw heerlijke Hamburgers willen bakken. Probeer dit simpele recept voor Fish Stick Burgers voor een gulzige avond. Heerlijk simpel !

Bereiding

  1. Snijd de broodjes open. 

  2. Bereid de Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Neem 10 grote slablaadjes van de krop. Was de sla en laat goed uitlekken. Snijd daarna de tomaten in plakjes. 
  4. Maak nu de saus. Snijd de ui in kleine stukjes en hak de peterselie fijn. Voeg de gesneden ui en gehakte peterselie toe aan de zure room. Roer goed door en breng op smaak met zout, peper en een beetje citroensap.
  5. Beleg de onderste helft van de broodjes met de sla, plakjes tomaat en 3 Fish Sticks. Verdeel de saus over de Fish Sticks en dek af met de bovenste helften van de broodjes.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 
pak
 
Fish Sticks | 15 stuks
5 
hamburgerbroodjes
1 
krop ijsbergsla
2 
vleestomaten
1 
 ui
125 
g
 
zure room
citroensap
zout en peper
20 
g
 
peterselie

Hier te koop

  • crf
  • Delhaize
  • Colruyt

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden