10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Kook de aardappelen gaar en maak er een smeuige puree van met wat melk, een klontje boter, een eierdooier en een beetje peper, zout en nootmuskaat naar smaak.
- Bereid de Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
- Bereid ondertussen de bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking en kook de wortelen en broccoli.
- Verdeel de aardappelpuree in 3 delen. Voeg aan elk deel één van de 3 groenten toe.
- Vorm met aardappelpuree (wortel, spinazie, broccoli) quennelles (zie afbeelding) en leg op de quenelles een halve fish stick.
- Eventueel de hapjes nog versieren met groene kruiden, een schijfje citroen, een lijntje ketchup of balsamico.
Tip!
De hapjes kunnen ook geserveerd worden op een amuse lepel voor een extra feestelijk effect.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
pak
Fish Sticks | 15 stuks
Bladspinazie 500g
300
g
broccoli
100
g
aardappelen
1 of 2 wortelen
1
klontje boter
1
ei
1
scheutje
melk
nootmuskaat
zout en peper