20 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Fish Sticks Bowl
Bereiding
Bereid de iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Hak de teentjes knoflook fijn en mix met de sojasaus. Zet opzij.
Rasp de wortelen en de komkommer.
Vul 4 kommen met rijst, geraspte wortel en komkommer en de sojabonen.
Snij de Fish Sticks in 2 tot 3 gelijke stukken en leg ze er bovenop.
Bestrooi met koriander en stukjes pinda’s. Server de sojasaus apart.
Tip: besprenkel met limoensap. Heerlijk simpel !
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
Fish Sticks | 15 stuks
400
g
couscous
2
teentjes
knoflook
4
eetlepel
balsamicsaus
2
wortelen
1
komkommer
blaadjes sla
80
g
gekoote sojabonen
koriander
pinda's