Broodje iglo Fish Sticks - Griekse stijl

10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
1
Portie
Heerlijk broodje iglo Fish Sticks met eigengemaakte olijventapenade en feta kaas. Makkelijk en snel te bereiden en zeer geschikt voor een feestje!

Bereiding

  1. Bereid de iglo Fish Sticks volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Maak de olijventapenade door de olijven, pijnboompitten en olijfolie te blenden.
  3. Snijdt de komkommer, tomaat en bosui in blokjes.
  4. Besmeer het brood met olijventapenade en beleg met sla, tomaat, komkommer, bosui en de Fish Sticks. Bestrooi aan het eind nog met fetakaas. Smakelijk eten!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

3 
Fish Sticks | 15 stuks
15 
g
 
komkommer
15 
g
 
fetakaas
1 
theelepel
 
olijfolie
20 
g
 
bosui
20 
g
 
ijsbergsla
35 
g
 
tomaat
2 
sneetjes
 
zuurdesem
5 
g
 
pijnboompitten
8 
g
 
zwarte olijven

Hier te koop

  • crf
  • Delhaize
  • Colruyt

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden