10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
1
Portie
Heerlijk broodje iglo Fish Sticks met eigengemaakte olijventapenade en feta kaas. Makkelijk en snel te bereiden en zeer geschikt voor een feestje!
Bereiding
- Bereid de iglo Fish Sticks volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Maak de olijventapenade door de olijven, pijnboompitten en olijfolie te blenden.
- Snijdt de komkommer, tomaat en bosui in blokjes.
- Besmeer het brood met olijventapenade en beleg met sla, tomaat, komkommer, bosui en de Fish Sticks. Bestrooi aan het eind nog met fetakaas. Smakelijk eten!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
3
Fish Sticks | 15 stuks
15
g
komkommer
15
g
fetakaas
1
theelepel
olijfolie
20
g
bosui
20
g
ijsbergsla
35
g
tomaat
2
sneetjes
zuurdesem
5
g
pijnboompitten
8
g
zwarte olijven