5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
1
Portie
Overheerlijk broodje iglo Fish Sticks met tartaarsaus en dille. Ontzettend makkelijk en snel te bereiden en ideaal voor grote groepen. Smakelijk eten!
Bereiding
- Bereidt de iglo Fish Sticks volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijdt de komkommer, tomaat en bosui in kleine blokjes en meng deze met de sla. Knijp hier eventueel een beetje citroen in uit.
- Beleg het brood met tartaarsaus, de salade, iglo Fish Sticks en dille. Smakelijk eten!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
4
stuks
Fish Sticks | 15 stuks
1
takje
verse dille
1
tl
tartaarsaus
1
limoen
10
g
komkommer
10
g
tomaat
15
g
blaadjes sla
2
sneetjes
volkoren brood
8
g
bosui