5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Geef je gezinsmaaltijden een vrolijke toets met dit voedzame, gezonde en lekkere gerecht.
Bereiding
- Snij de aardappelen in de lengte in twee, leg ze met de platte zijde naar onder op een bakplaat en giet er een flinke scheut olijfolie over.
- Smelt de boter in een pan op matig vuur tot ze bruin begint te worden.
- Doe de noedels in de pan en roer tot alles goed warm is.
- Voeg de pijnboompitten toe. Werk af met peper en zout naar wens.
- Snij de look in 8 stukjes, hak de rozemarijn en de tijm fijn en strooi dit alles gelijkmatig over de aardappelen.
- Verwarm de oven voor op 220C (op stand 4-5 indien een gasoven) of 200C (als u een oven met ventilator gebruikt). Steek de plaat zo'n 20 minuten in de oven of tot de aardappelen goudgeel zijn.
- Bereid ondertussen de gepaneerde vis van Iglo volgens de instructies op de verpakking.
- Was de groente en schil ze als u dat wenst.
- Gebruik een spiraalmaker om de groentenoedels te maken.
- Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vet.
- Breng een pot water met zout aan de kook en dompel er de groentenoedels zo’n 10 seconden in onder.
- Doe ze in een vergiet, giet er koud water over en laat uitlekken.
- Schik de gekruide, geroosterde aardappelen, de spiraalvormige groentenoedels en de gepaneerde vis van Iglo in een schaal en dien op.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
2 boîtes de
Gepaneerde Kabeljauwfilets | 4 stuks
2
eetlepel
boter
400
g
wortelen (mix oranje, geel en paars)
650
g
courgettes
5
g
tijm (vers)
2
eetlepel
pijnboompitten
500
g
aardappelen
2
eetlepel
olijfolie
1
teentjes
verse look
5
g
verse rozemarijn
zout