5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Maak de tzaziki door de helft van de komkommer fijn te raspen, het vocht er uit te drukken in een fijne zeef en te mengen met wat volle yoghurt.
- Breng de tzaziki op smaak met een beetje peper, zout, komijn en wat citroensap.
- Snijd de komkommer, rode paprika, ijsbergsla en wortel in groffe reepjes.
- Bereid vervolgens de fish sticks zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Rol de groentenreepjes samen met een lepel tzatziki en enkele gebakken fish sticks in de wrap.
Snijd de wraps schuin doormidden, of eet zo uit het vuistje. Smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1
pak
Fish Sticks | 15 stuks
1
pakje
wraps
1
krop ijsbergsla
1
rode paprika's
1
komkommer
2
wortelen
1
pak
volle yoghurt
1
scheutje
citroensap
komijnpoeder
1
snufje
zout en peper