Griekse wrap met Fish Sticks

Fish Stick iglo
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

 

Bereiding

  1. Maak de tzaziki door de helft van de komkommer fijn te raspen, het vocht er uit te drukken in een fijne zeef en te mengen met wat volle yoghurt.

  2. Breng de tzaziki op smaak met een beetje peper, zout, komijn en wat citroensap. 
  3. Snijd de komkommer, rode paprika, ijsbergsla en wortel in groffe reepjes.
  4. Bereid vervolgens de fish sticks zoals aangegeven staat op de verpakking.
  5. Rol de groentenreepjes samen met een lepel tzatziki en enkele gebakken fish sticks in de wrap.
  6. Snijd de wraps schuin doormidden, of eet zo uit het vuistje. Smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 
pak
 
Fish Sticks | 15 stuks
1 
pakje
 
wraps
1  
krop ijsbergsla
1 
rode paprika's
1 
komkommer
2 
wortelen
1 
pak
 
volle yoghurt
1 
scheutje
 
citroensap
komijnpoeder
1 
snufje
 
zout en peper

Hier te koop

  • crf
  • Delhaize
  • Colruyt

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden