Aardappel & Erwten Curry

aardappel en erwten curry
20 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Schil de aardappels en snijd ze in 2.
  2. Verhit de olijfolie in een pan, voeg de ui, het teentje look en de specerijen toe en sauteer een paar minuten.
  3. Wanner de aardappels klaar zijn, voeg de erwtjes toe en serveer met munt als decoratie. 
  4. Voeg de aardappelen toe, bedek met kokend water en laat 25 minuten koken, roer regelmatig.
  5. Bereid ondertussen de extra fijne erwtjes volgens de instructies op de verpakking. 

Tip!

  • Als je niet over de verschillende kruiden beschikt, gebruik dan kant-en klare curry kruiden. 

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

300 
g
 
geschilde krieltjes
70 
ml
 
water
1 
teentje
 
knoflook
20 
ml
 
olijfolie
50 
g
 
 ui
80 
g
 
Erwtjes extra fijn 450g
1/2 
tl
 
geraspte gember
1 
tl
 
kurkuma
1/2 
tl
 
chilipoeder
1/2 
tl
 
komijnpoeder
Munt (naar smaak)
1/2 
tl
 
Garam Masala

Hier te koop

  • Delhaize
  • Carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden