Lente pasta met erwten

20 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
4
Porties

Bereiding

  1. Kook de pasta en de iglo-erwten in een pan volgens de instructies.

  2. Meng alle ingrediënten samen voor de kruiding.

  3. Meng kruidenolie, gekookte erwten en courgetteslierten door de pasta.

  4. Verfijn de pasta met doperwten en vers gesneden munt.  Besprenkel met parmezaan of andere lactosevrije harde kaas.

    Schik - serveer - geniet!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

ca. 300g  
Erwtjes extra fijn 450g
1000g gekookte pasta 
Courgetteslierten 
50g parmezaankaas 
zout 
50g Olijfolie 
zwarte peper 
citroen 
5g gehakte munt 

Hier te koop

  • Delhaize
  • Carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden