20 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Mix de erwtjes, de ricotta, de eidooiers, de parmezaanse kaas, het paneermeel en het zout samen.
- Bereid de erwtjes volgens de instructies op de verpakking. Als ze gaar zijn, laat ze afkoelen .
- Mix tot het mengsel smeuïg en homogeen is. Indien nodig, voeg wat paneermeel of melk toe.
- Maak balletjes met het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Vet de balletjes lichtjes in met wat olijfolie en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 °C gedurende 15 minuten.
- Prik de balletjes op houten stokjes en serveer ze !
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
10
g
Parmezaanse kaas, geraspt
250
g
Erwtjes extra fijn 450g
30
g
paneermeel
1
eidooier
75
g
ricotta
2
g
zout
5
g
basilicum, verse blaadjes