5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
3
Porties
Bereiding
- Giet de fusilli af en meng de pasta met de groentesaus.
- Voeg vervolgens de passata toe aan de groenten.
- Doe ondertussen het iglo Groentepannetje Italiaanse stijl in een pan en bak 2 minuten op hoog vuur, daarna nog eens 7 minuten op middelhoog vuur. Blijf regelmatig roeren.
- Verdeel de groentepasta over de borden en bestrooi met geraspte kaas, smakelijk!
- Tip: Rooster de pijnboompitten in een andere pan zonder vetstof en strooi ze voor het serveren over je gerecht.
- Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.
Tip!
Houd jij van pittig? Kies dan voor een pittige tomatensaus.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 pak
Veggie Love Groentepannetje Italiaanse stijl 480g
225
g
fusilli
(bij voorkeur volkoren)
600
g
passata
(tomatensaus)
30
g
pijnboompitten
(optioneel)
60
g
geraspte kaas