Italiaanse groentenpasta

Vegetarisch
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
3
Porties

Bereiding

  1. Giet de fusilli af en meng de pasta met de groentesaus.
  2. Voeg vervolgens de passata toe aan de groenten.
  3. Doe ondertussen het iglo Groentepannetje Italiaanse stijl in een pan en bak 2 minuten op hoog vuur, daarna nog eens 7 minuten op middelhoog vuur. Blijf regelmatig roeren.
  4. Verdeel de groentepasta over de borden en bestrooi met geraspte kaas, smakelijk!
  5. Tip: Rooster de pijnboompitten in een andere pan zonder vetstof en strooi ze voor het serveren over je gerecht.
  6. Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.

Tip!

  • Houd jij van pittig? Kies dan voor een pittige tomatensaus.

Ingrediƫnten

Ingrediƫntenlijst

1 pak 
Veggie Love Groentepannetje Italiaanse stijl 480g
225 
g
 
fusilli
 
(bij voorkeur volkoren)
600 
g
 
passata
 
(tomatensaus)
30 
g
 
pijnboompitten
 
(optioneel)
60 
g
 
geraspte kaas

Hier te koop

  • Shop Link

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden