15 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Leg het pizzadeeg op een bakplaat. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte tussen elke pizza zit. Verwarm de oven voor (elektrische oven: 250°C / heteluchtoven: 225°C / gas: niveau 5).
- Verdeel de tomatenblokjes met de ui en knoflook over het pizzadeeg. Meng vervolgens de olijfolie naar eigen smaak met zout en peper en strooi de bereiding op de pizzabodems.
- Verdeel de diepvriesgroenten en geraspte kaas over de pizzabodems. Plaats ze in een voorverwarmde oven (elektrische oven: 250°C / heteluchtoven: 225°C / gas: niveau 5) en bak ze 15 tot 20 minuten.
- Was de rucola en droog goed. Haal de pizza's uit de oven en garneer de pizza's met parmaham, rucola en geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijk !
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1
pak
Veggie Love Groentepannetje Italiaanse stijl 480g
4
pizzadeegjes
100
g
parmezaanse kaas
8
plakjes
parmaham
50
g
rucola
120
g
tomatenblokjes
1
ui
3
teentjes
knoflook
zout en peper
2
eetlepel
olijfolie