15 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de prei in grote kringen en bak deze kort aan in de boter.
Voeg de bouillon toe en laat het geheel 5 minuten stoven. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Doe het prei mengsel in een vuurvaste vorm en bedek het geheel met de puree.
Mix de kaas, de blokjes spinazie met roomsaus, zure room en de knoflook in een aparte kom. Giet de mix over de puree.
Plaats de vorm in een voorverwarmde oven van 200 °C en bak het geheel 10 minuten.
Tip!
- Het gaat nog sneller wanneer u in plaats van de verse prei, iglo prei gebruikt.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
30
g
geraspte kaas
300
g
aardappelpuree
100
g
zure room
125
ml
groentebouillon
3
stengels
prei
2
teentjes
knoflook