5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Breng 200 ml water aan de kook, voeg de couscous toe en haal het van het vuur. Licht zouten en 5 minuten laten zwellen.
Fruit de ui aan.
Voeg de rozijnen, koriander, komijn, kaneel en ui aan de couscous toe. Meng het goed.
Voeg vervolgens de spinazie met roomsaus en de zure room toe en breng het aan de kook. Breng het op smaak met zout, honing en sambal oelek pikant.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
350
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
160
g
couscous
1
tl
sambal oelek of harissa (scherpe chilipasta)
1-2
tl
honing
2
el
olijfolie
150
g
zure room
50
g
rozijnen
1/2
tl
kruidenkomijn
1
ui
snufje
kaneelpoeder
1/2
el
gemalen koriander