Gnocchi met spinazie-tomatensaus

Gnocchi met spinazie-tomatensaus
10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Haal de spinazie uit de diepvries en laat het ontdooien.
  2. Snijd de tomaat in, overgiet het met kokend water en trek de schil eraf.
  3. Snijd de halve ui in blokjes, pers en snijd de knoflook fijn. Fruit beide samen in de pan.
  4. Snijd de parmaham in kleine stukjes en voeg dit toe.

  5. Snijd de tomaat in kleine blokjes en doe deze samen met de ontdooide spinazie in de pan. Laat alles bij een gemiddelde temperatuur 5 minuten sudderen. Breng vervolgens op smaak met tomatenpuree, basilicum, balsamico, zout, peper en nootmuskaat.
  6. Breng ondertussen lichtgezouten water aan de kook en laat de gnocchi volgens de aanwijzingen kort garen.
  7. Laat de gnocchi uitlekken en doe het met de spinaziesaus op de borden. Strooi er wat geraspte parmezaanse kaas over en garneer met basilicumblaadjes.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

100 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
200 
g
 
gnocchi
1 
tomaat
1/2 
 ui
1 
plakje
 
parmaham
1 
el
 
tomatenpuree
1 
tl
 
parmezaanse kaas, geraspt
5 
bascilicumblaadjes
1 
tl
 
balsamicoazijn
zout, peper, nootmuskaat

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden