Indische spinaziesalade

Indische spinaziesalade
10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Spinazie in de microgolfoven ontdooien.
  2. Zonnebloempitten in de olie roosteren. Rozijnen en bladspinazie toevoegen en alles 3 minuten laten koken.
  3. Teentjes knoflook met de pers fijndrukken en bij de spinazie voegen.
  4. Met honing, curry en kaneel op smaak brengen en met yoghurt serveren.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

100 
Bladspinazie 500g
125 
natuuryoghurt
Zonnebloemolie
3-4 
rozijnen
2 
honing
6 
zonnebloempitten
2 
teentje(s) knoflook
curry
kaneel

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden