Kaas Groenten

Kaas groenten
10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Kaas in kleine blokjes snijden
  2. Wortels, lente-ui en peulen schoonmaken, wassen en in grove blokken snijden.
  3. Olie in een pan verwarmen en de groenten erin bakken.
  4. Bevroren spinazie toevoegen en 5 minuten gaar laten koken.
  5. Kaas toevoegen, laten smelten en met een snufje peper nog wat extra kruiden.
  6. De kaas groenten met wat wit brood eten.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

75 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
25 
g
 
Goudse kaas (jong)
1 
wortel
1 
lente-ui
30 
g
 
peultjes
1 
el
 
plantaardige olie
1 
snufje
 
peper (versgemalen)

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden