15 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Perfect als aperitief of als bijgerecht bij een salade!
Bereiding
- Bereid de spinazie voor zoals beschreven op de verpakking
- Meng ondertussen de sesamzaden met het paneermeel en klop het ei.
- Sprenkel de rollen met een beetje olijfolie en bak ze gedurende 10-15 minuten in een voorverwarmde oven op 220° C tot ze gaar en goudkleurig zijn.
- Plet de kipfilet reepjes met een keuken hamer en kruid ze lichtjes met peper.
- Leg wat spinazie en een beetje mozzarella op ieder kip reepje.
- Rol de kipreepjes en dip ze eerst in het ei en dan in het mengsel van paneermeel en sesamzaden.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de rollen erop.
Tip!
- Afhankelijk van uw smaak kan je het met mayonaise of ketchup serveren. Dit recept is ideaal om restantjes van je diepvriesspinazie op te gebruiken.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
125
g
Bladspinazie 500g
75
g
geraspte mozzarella
200
g
kipfilet
in reepjes gesneden
paneermeel
(naar smaak)
olijfolie
1
el
sesamzaad
1
ei
zwarte peper