Gehaktballetjes met spinazie

Gehaktballetjes met spinazie
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Gemiddeld
2
Porties

Bereiding

  1. Ontdooi de spinazie met roomsaus zoals aangegeven op de verpakking. Laat het brood kort in warm water weken en druk het plat.
  2. Meng het gehakt, brood, ei, gesnipperde ui en knoflook bij de ontdooide spinazie in een bak door elkaar en kruid het met zout, peper en paprikapoeder.
  3. Vorm uit de massa balletjes van ongeveer 5 cm groot. Bak de balletjes ca. 15 minuten in een met olie ingevette pan (eerst op de hoogste stand, dan een beetje lager zetten).

Tip!

  • Lekker met stokbrood!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 
plakje
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
1 
sneetje
 
oud brood
400 
g
 
gemengd gehakt (half varkens, half runder)
1 
ui
2 
el
 
plantaardige olie
1 
ei
1 
teentje
 
knoflook
zout, peper, paprikapoeder

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden