10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Kippenborstfilets aan alle kanten goudbruin bakken, met zout en peper kruiden.
- Ontdooide spinazie met eigeel, parmezaanse kaas en knoflook door elkaar roeren, dik over de filets strijken.
- Ui in fijne blokjes snijden en in olijfolie glazig laten stoven, gehalveerde kerstomaten kort laten meestoven.
- Bouillon, kruiden, fijngesneden chili en honing toevoegen. In een vuurvaste vorm doen, de filets erin doen en ca. 10 minuten in de oven gratineren.
Tip!
- Met een knapperige baguette serveren.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
50
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
200
g
kerstomaten
2
kippenborst filets
2
el
parmezaanse kaas, geraspt
1
lente-ui
1
eigeel
125
ml
bouillon
1
tl
honing
2
teentjes
knoflook
olijfolie