Kippenborst met een spinazielaag

Kippenborst met een spinazielaag
10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Kippenborstfilets aan alle kanten goudbruin bakken, met zout en peper kruiden.
  2. Ontdooide spinazie met eigeel, parmezaanse kaas en knoflook door elkaar roeren, dik over de filets strijken.
  3. Ui in fijne blokjes snijden en in olijfolie glazig laten stoven, gehalveerde kerstomaten kort laten meestoven.
  4. Bouillon, kruiden, fijngesneden chili en honing toevoegen. In een vuurvaste vorm doen, de filets erin doen en ca. 10 minuten in de oven gratineren.

Tip!

  • Met een knapperige baguette serveren.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

50 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
200 
g
 
kerstomaten
2 
kippenborst filets
2 
el
 
parmezaanse kaas, geraspt
1 
lente-ui
1 
eigeel
125 
ml
 
bouillon
1 
tl
 
honing
2 
teentjes
 
knoflook
olijfolie

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden