Artisjokbodem met spinazievulling

Artisjok bodem met spinazievulling
5 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Spinazie bij een lage temperatuur in een kleine pan ontdooien.
  2. Doe de ontdooide spinazie en kruiden samen met de platte kaas en 1/2 eetlepel kappertjes in een hoge bak. Leg de overgebleven kappertjes er naast ter decoratie.

  3. Vermeng de ingrediënten met een pureerstaaf tot een smeuïge massa.

  4. Voeg parmezaanse kaas en zonnebloempitten toe. Pureer opnieuw (kort), zodat de massa wat steviger wordt. Breng op smaak met zout.

  5. Laat de artisjokbodems uitlekken en vul met de spinazie.

Tip!

  • De gevulde artisjok bodem naar keuze met wat kwartel-ei of cocktailtomaten decoreren.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

50 
g
 
Fijngehakte natuur spinazie 450g
4 
artisjokbodems
50 
g
 
platte kaas
1 
el
 
kappertjes
3 
el
 
parmezaanse kaas, geraspt
provençaalse kruiden
3 
el
 
zonnebloempitten
zout

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden