Lasagne met Gehakt en Spinazie

lasagne gehakte spinazie
10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Gemiddeld
10
Porties
Onze lasagne met spinazie en gehakt is een uitstekend alternatief voor de beroemde lasagne Bolognese. Een heerlijke manier om te genieten van de voordelen van spinazie, om de kleintjes goed te laten groeien en de groten in goede conditie te houden. Dit recept bevat alles wat men van een uitgebalanceerde maaltijd verwacht.

Bereiding

  1. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui en knoflook, voeg vervolgens het gehakt en de oregano toe. Bak het gehakt gaar.
  2. Voeg vervolgens de tomaten en mascarpone toe en breng op smaak met peper en zout.
  3. Bereid de iglo gehakte spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Verwarm de oven voor op 200 °C en vul de ovenschaal met laagjes iglo gehakte spinazie, gehaktsaus en lasagnevellen.
  5. Eindig met een laagje iglo gehakte spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.
  6. Zet de ovenschaal in het midden van de oven. De lasagne is klaar na ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

450 
g
 
Fijngehakte natuur spinazie 450g
250 
g
 
lasagnevellen
250 
g
 
mascarpone of roomkaas
1 
el
 
tomatenblokjes uit blik
500 
g
 
rundergehakt
1 
teentje
 
knoflook, fijngesneden
100 
g
 
3 
el
 
olijfolie
1 
tl
 
gedroogde oregano
zout en peper
1 
ui, fijngesneden

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden