Bereiding
Bereid de iglo bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Meng de ricotta onder de spinazie.
Strijk de zalmfilets in met wat olijfolie en bak gedurende 15 minuten onder de ovengrill.
Leg de lasagnavellen open en voorzie ze van een laagje bladspinazie en een stukje zalm.
Versnipper de ui en de look, snij de chilipeper overlangs in 2 en verwijder de zaadjes en snijd fijn. Stoof aan in wat olijfolie. Voeg de tomatenpuree toe en laat even garen.
- Blus met witte wijn. Voeg de gepelde tomaten en room toe, en laat zachtjes sudderen gedurende 15 à 20 minuten. Kruid met peper en zout.
- Mix de saus goed. Rol de canneloni's op en overgiet met de saus. Bestrooi met wat gemalen kaas.
Zet de ovenschaal in de oven van 180°C gedurende 20 minuten.
Smakelijk!
Tip!
Je kan de iglo roomspinazie ook vervangen door de iglo Boursin spinazie, of de Philadelphia of Mozzarella variant om nog meer smaak aan je recept toe te voegen.