Spinaziemaccaroni

Spinaziemaccaroni
15 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Spinazie in een pan met ca. 3 eetlepels water verwarmen.
  2. Boter of margarine door de klein gesneden gorgonzola en de sherry roeren. Met wat peper op smaak brengen.
  3. Klaargemaakte maccaroni door de saus doen, alles goed doorroeren en kort verwarmen.
  4. Spinaziemaccaroni op de borden garneren en met parmezaanse kaas bestrooien.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

450 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
2 
pakjes
 
macaroni (300g)
Parmezaanse kaas, geraspt
50 
g
 
gorgonzola
3 
el
 
droge sherry
1 
el
 
boter
snufje
 
peper

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden