Macaroni met spinazie, ham en kaas

Macaroni met spinazie, ham en kaas
10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Kook de macaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Pel ondertussen de uien. Snijd ze in stukjes.
  3. Verhit de olie in een steelpan en bak de stukjes ui in 4 minuten. Bak de hamblokjes 1 minuut mee.
  4. Voeg de spinazie toe. Roer tot de spinazie zacht is. Schenk de room erbij en breng de saus aan de kook. Zet het vuur af. Voeg de helft van de kaas en naar smaak zout en peper toe.
  5. Meng de spinaziesaus met de warme macaroni. Verdeel de macaroni over 4 borden en strooi de rest van de kaas erover.

Tip!

  • Vervang 50 gram kaas door geroosterde amandelsnippers en strooi die over de macaroni.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

450 
g
 
Fijngehakte natuur spinazie 450g
350 
g
 
macaroni
175 
g
 
belegen geraspte kaas
250 
g
 
hamblokjes
2 
uien
2 
el
 
olie
100 
ml
 
culinaire room
zout en peper

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden