10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Kook de macaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
- Pel ondertussen de uien. Snijd ze in stukjes.
- Verhit de olie in een steelpan en bak de stukjes ui in 4 minuten. Bak de hamblokjes 1 minuut mee.
- Voeg de spinazie toe. Roer tot de spinazie zacht is. Schenk de room erbij en breng de saus aan de kook. Zet het vuur af. Voeg de helft van de kaas en naar smaak zout en peper toe.
- Meng de spinaziesaus met de warme macaroni. Verdeel de macaroni over 4 borden en strooi de rest van de kaas erover.
Tip!
- Vervang 50 gram kaas door geroosterde amandelsnippers en strooi die over de macaroni.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
450
g
Fijngehakte natuur spinazie 450g
350
g
macaroni
175
g
belegen geraspte kaas
250
g
hamblokjes
2
uien
2
el
olie
100
ml
culinaire room
zout en peper