10 min.
voorbereidingstijd
40 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Aardappels grondig in het water afborstelen en vervolgens bij een gemiddelde temperatuur 30 minuten in zoutwater gaarkoken.
- Spinazie met roomsaus in de microgolfoven ontdooien. Maïs in een zeef doen en goed laten uitlekken.
- Kalkoenborstfilet in kleine blokjes snijden, met zout en peper kruiden en in olie in ca. 5 minuten rondom bakken.
- Vervolgens maïs en roomspinazie in de pan doen. Alles nog eens 5 minuten laten sudderen.
- Aardappels halveren, de spinaziemassa eroverheen doen en met kaas bestrooien.
- Alles bij ca. 200 °C (Hete luchtoven: 180° C) in de oven schuiven en nogmaals ca. 5 minuten doorbakken.
- Snijd de bieslook stengels in twee en garneer de aardappels met telkens twee stengels bieslook.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
150
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
4
bloemige aardappelen
150
g
kalkoenborstfilet
150
g
Goudse kaas (geraspt)
8
stengels
bieslook
1
klein blik maïs (gewicht na uitlekken: 125g)
3
el
plantaardige olie