10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
3
Porties
Bereiding
- Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
- Pel en snipper de uien en de knoflook.
- Bak de spekblokjes met de ui en de knoflook 8 minuten in een droge steelpan.
- Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en opwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door.
- Voeg royaal peper toe.
- Meng de spinazie-pastasaus met de spaghetti en de kaas of schep de saus erover.
Tip!
- Voeg aan de gebakken spekjes met de ui en de knoflook ook 250 gram gesneden champignons toe. Bak ze 2 minuten mee. Voeg dan de spinazie toe.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
450
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
350
g
spaghetti
200
g
spekblokjes
2
uien
2
teentjes
knoflook
100
g
licht belegen geraspte kaas
peper