Spaghetti met spinaziesaus en spekjes

Spaghetti met spinazie-pastasaus en spekjes
10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
3
Porties

Bereiding

  1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Pel en snipper de uien en de knoflook.
  3. Bak de spekblokjes met de ui en de knoflook 8 minuten in een droge steelpan.
  4. Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en opwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door.
  5. Voeg royaal peper toe.
  6. Meng de spinazie-pastasaus met de spaghetti en de kaas of schep de saus erover.

Tip!

  • Voeg aan de gebakken spekjes met de ui en de knoflook ook 250 gram gesneden champignons toe. Bak ze 2 minuten mee. Voeg dan de spinazie toe.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

450 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
350 
g
 
spaghetti
200 
g
 
spekblokjes
2 
uien
2 
teentjes
 
knoflook
100 
g
 
licht belegen geraspte kaas
peper

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden