Spinazie met spiegeleieren en gezouten aardappelen

Spinazie met spiegeleieren en gezouten aardappels
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Aardappelen schillen en in zout water gaarkoken.
  2. Spinazie in de tussentijd volgens de aanwijzingen op de verpakking gaarkoken.
  3. Voor het spiegelei, olie in een ingevette pan verwarmen, het ei kapotslaan, toevoegen en ca. 4 - 5 minuten bij een gemiddelde temperatuur bakken. Met zout en peper kruiden.
  4. Spiegelei met aardappelen en spinazie op een bord garneren en serveren.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

150 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
200 
g
 
aardappelen
1 
tl
 
plantaardige olie
2 
eieren
zout

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden