15 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Doe de pasta terug in de kookpot en voeg de saus toe. Verdun de saus met het kookvocht van de pasta en voeg net genoeg toe om de gewenste consistentie te bereiken.
- Als de pasta te veel is afgekoeld, zet je de pan op middelhoog vuur om hem opnieuw op te warmen, onder voortdurend roeren en indien nodig kan je meer water toevoegen.
- Verdeel over de borden en voeg wat vegan Parmezaanse kaas en rode pepervlokken toe. Serveer !
- Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af in een vergiet, maar bewaar 1 kopje kookvocht.
- Terwijl de pasta kookt, doe je de cashewnoten, het water, het citroensap, de knoflook, het zout en de basilicum in een blender/keukenrobot. Mix tot een gladde massa.
- Proef en voeg eventueel nog wat extra zout en/of peper toe.
Tip!
Afwerking:
Vegan Parmezaanse kaas
Rode perpervlokken.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
500
g
fettuccinepasta (of pasta naar keuze)
300
g
Gehakte spinazie met Alpro Soya® 550g
bereiden volgens instructies op verpakking)
2
eetlepels citroensap
zwarte peper
( naar smaak)
2
teentjes
knoflook
1/2
kopje verse basilicumblaadjes
1 1/2
theelepel
zout
( of naar smaak)