10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Scholfilets met zout en peper kruiden, telkens met wat spinazie bedekken (egale verdeling) en oprollen.
- Met tandenstokers vaststeken.
- Lente-uien in ringen snijden en met de gehalveerde kerstomaten in olijfolie opbakken. De bouillon eroverheen gieten, kappertjes en olijven toevoegen.
- Met zout, peper en suiker op smaak brengen.
- In een kleine platte gratinvorm doen, de visrolletjes erin doen, met botervlokjes bedekken en in de oven op 180°C (Heteluchtoven 150 °C) in ca. 12 - 15 minuten gaarbakken.
Tip!
- Lekker met warm Italiaans brood.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
75
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
4
scholfilets
2
lente-uien
8
kerstomaten
1
el
kappertjes
3
pitloze zwarte olijven
1/8
l
bouillon
3
el
olijfolie
suiker
zout