Visrolletjes op een tomaten kruidensaus

Visrolletjes op een tomaten kruidensaus
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Scholfilets met zout en peper kruiden, telkens met wat spinazie bedekken (egale verdeling) en oprollen.
  2. Met tandenstokers vaststeken.
  3. Lente-uien in ringen snijden en met de gehalveerde kerstomaten in olijfolie opbakken. De bouillon eroverheen gieten, kappertjes en olijven toevoegen.
  4. Met zout, peper en suiker op smaak brengen.
  5. In een kleine platte gratinvorm doen, de visrolletjes erin doen, met botervlokjes bedekken en in de oven op 180°C (Heteluchtoven 150 °C) in ca. 12 - 15 minuten gaarbakken.

Tip!

  • Lekker met warm Italiaans brood.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

75 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
4 
scholfilets
2 
lente-uien
8 
kerstomaten
1 
el
 
kappertjes
3 
pitloze zwarte olijven
1/8 
l
 
bouillon
3 
el
 
olijfolie
suiker
zout

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden