Gepaneerde kabeljauw suprême met gevulde tomaten en gehakte spinazie
Bereiding
Bereid de gepaneerde kabeljauwborsten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm intussen de gehakte spinazie met de Boursin d'iglo in een steelpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Af en toe roeren.
Was de tomaten en verwijder de steeltjes. Snijd de topjes eraf en schep met een lepel de zaadjes eruit. Hak het tomatenvlees fijn en zet apart.
Vul de tomaten met de gehakte spinazie en Boursin d'iglo. Zodra de vis half gaar is, ongeveer na 10 minuten, gaat u verder met koken en plaatst u de tomaten in de oven. Laat het 10 minuten koken.
- Bereid de zachte tarwe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer kort voor het einde van de kooktijd de gehakte tomatenpuree, de verse room en de oregano erdoor. Verwarm kort en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de gepaneerde Kabeljauw Supremes met de gehakte spinazie-gevulde tomaten met Boursin d'iglo en de zachte tarwe met tomatenpuree.
Tip!
- In plaats van de gepaneerde Cod Supremes kunt u ze ook vervangen door een ander product uit het assortiment gepaneerde vis dat ook prima zal smaken: gepaneerde kabeljauw, gepaneerde Alaska heek, Kombino, meergranen...