Gepaneerde kabeljauw suprême met gevulde tomaten en gehakte spinazie

Cod Suprême tomates farcies
15 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Gepaneerde kabeljauw suprême met gevulde tomaten en gehakte spinazie

Bereiding

  1. Bereid de gepaneerde kabeljauwborsten volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verwarm intussen de gehakte spinazie met de Boursin d'iglo in een steelpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Af en toe roeren.

  3. Was de tomaten en verwijder de steeltjes. Snijd de topjes eraf en schep met een lepel de zaadjes eruit. Hak het tomatenvlees fijn en zet apart.

  4. Vul de tomaten met de gehakte spinazie en Boursin d'iglo. Zodra de vis half gaar is, ongeveer na 10 minuten, gaat u verder met koken en plaatst u de tomaten in de oven. Laat het 10 minuten koken.

  5. Bereid de zachte tarwe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer kort voor het einde van de kooktijd de gehakte tomatenpuree, de verse room en de oregano erdoor. Verwarm kort en breng op smaak met zout en peper.
  6. Serveer de gepaneerde Kabeljauw Supremes met de gehakte spinazie-gevulde tomaten met Boursin d'iglo en de zachte tarwe met tomatenpuree.

Tip!

  • In plaats van de gepaneerde Cod Supremes kunt u ze ook vervangen door een ander product uit het assortiment gepaneerde vis dat ook prima zal smaken: gepaneerde kabeljauw, gepaneerde Alaska heek, Kombino, meergranen...

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst

4 
Suprême van gepaneerde Kabeljauw | 4 stuks
4 ronde tomaten
300 
g
 
Gehakte spinazie met Boursin 450g
125 g zachte tarwe
100 g verse room
25 g oregano
Zout, en peper

Hier te koop

  • Delhaize
  • Colruyt
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden