Bereiding
Begin met de zalm en papilotte
Snipper de ajuin en leg hiervan ongeveer de helft aan de kant.
Neem 4 vellen bakpapier of aluminiumfolie om de zalm in te garen.
Leg eerst een laagje diepvriesspinazie, strooi hierop wat ajuin en werk af met het stukje diepvrieszalm.
Kruid met peper en zout en vouw het pakketje dicht en leg het op een bakplaat.
Herhaal totdat alle pakketjes klaar zijn.
Bak gedurende 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Afhankelijk van je oven kan het zijn dat dit langer of minder lang moet.
Begin ondertussen aan de risotto:
Neem de halve ajuin en fruit deze in een pot samen met de olijfolie.
Voeg de rijst toe en bak deze lichtjes aan gedurende 1 à 2 minuten.
1. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook, laat de rijst gaar koken (volg hiervoor de instructies op je verpakking). Vergeet niet om af en toe te roeren.
Tip!
Serveer met liefde. SMAKELIJK!