Chakchouka met spinazie 

Ciabatta met spinazie à la crème
15 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Chakchouka met spinazie

Bereiding

  1. Bruin de uien en de het knoflook in een grote pan met olijfolie.
  2. Voeg de tomaten in blokjes toe met de kruiden.
  3. Laat 3-4 minuten sudderen.
  4. Voeg de spinazie (nog diepgevroren) toe aan de saus.
  5. Voeg de eieren toe en kook 4-5 minuten (de eiwitten moeten gaar zijn).
  6. Haal van het vuur en voeg de toppings toe.
  7. Serveer dit gerecht direct in de pan met sneetjes brood / sneetjes geroosterd stokbrood.

Tip!

  • Nog beter met toppings:

    - kerstomaten
    - verse basilicum, oregano
    - jonge ui
    - Parmezaanse kaas, mozzarella, Gruyère ...


    Smakelijk !

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

Bladspinazie 500g
 2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
 1 of 2 grote uien
 2 blikjes tomaten in blokjes (+ - 800 g) of verse tomaten
4 eieren
Specerijen: oregano, pilipili, komijn, koriander
 zout en peper
Toppings : kerstomaten, jonge ui, parmezaanse kaas, mozzarella, gruyère.

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden