20 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven 150 °C).
- Leg de bevroren zalmfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi met zout en peper.
- Klop de witte wijn en mosterd door elkaar en schenk dit over de zalm.
- Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie, schuif de vis in de oven en laat de vis in ongeveer 20 minuten net gaar worden.
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook ongeveer 2 minuten. Voeg de peultjes toe en roerbak ze ongeveer 4 minuten mee.
- Voeg tomaatjes toe en bak ze ongeveer 1 minuut tot ze net zacht zijn. Meng de balsamicoazijn en 4 eetlepels olijfolie erdoor.
- Giet de pasta af en schep de pasta met de helft van de fijngesneden dille door het tomaatmengsel. Bestrooi met versgemalen peper.
- Schep de pasta op 4 borden, verdeel de zalm erover en bestrooi met de rest van de fijngesneden dille.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
2
stuks
Atlantische Zalm | 2 filets
350
g
tagliatelle
100
g
peultjes
250
g
kerstomaten
6
el
witte wijn
2
el
grove mosterd
2
teentjes
knoflook
1
bosje
dille
6
el
olijfolie
1
el
balsamico azijn
zout