Papillot van zalm-, groene kool- en kerstomaten

40 min.
voorbereidingstijd
35 min.
kooktijd
Gemiddeld
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht).
  2. Leg de vellen bakpapier naast elkaar en bestrooi met een beetje zout en peper. Leg op elk stuk bakpapier een stuk zalm en verdeel er de ontdooide groene kool met roomsaus en de gesneden kerstomaten over.
  3. Breng op smaak met peper, zout en een beetje nootmuskaat en bestrooi met Parmezaanse kaas.
  4. Was de kerstomaatjes en snijd ze doormidden. Laat de groene kool met roomsaus ontdooien.
  5. Draai de uiteinden van het bakpapier als een snoeppapiertje en bak ze 20-30 minuten.
  6. Was en schil intussen de aardappelen en kook ze in kokend gezouten water gedurende ongeveer 20 minuten. Giet vervolgens de aardappelen af, voeg de peterselie en een beetje boter toe aan de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Schik de zalmpakketjes op borden en serveer met de aardappelen. Eet smakelijk !

Ingrediƫnten

Ingrediƫntenlijst

1 
pak
 
Savooikool met romsaus 500g
200 
g
 
kerstomaatjes
60 
g
 
Parmezaanse kaas, geraspt
800 
g
 
aardappelen
500 
g
 
Atlantische Zalm | 4 filets
4 stukjes 
perkamentpapier
Een klein 
bosje
 
peterselie
 
( naar eigen smaak)
1  
stuk
 
boter
nootmuskaat
zout en peper

Hier te koop

  • Shop Link
  • Shop Link2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden