40 min.
voorbereidingstijd
35 min.
kooktijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht).
- Leg de vellen bakpapier naast elkaar en bestrooi met een beetje zout en peper. Leg op elk stuk bakpapier een stuk zalm en verdeel er de ontdooide groene kool met roomsaus en de gesneden kerstomaten over.
- Breng op smaak met peper, zout en een beetje nootmuskaat en bestrooi met Parmezaanse kaas.
- Was de kerstomaatjes en snijd ze doormidden. Laat de groene kool met roomsaus ontdooien.
- Draai de uiteinden van het bakpapier als een snoeppapiertje en bak ze 20-30 minuten.
- Was en schil intussen de aardappelen en kook ze in kokend gezouten water gedurende ongeveer 20 minuten. Giet vervolgens de aardappelen af, voeg de peterselie en een beetje boter toe aan de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper.
- Schik de zalmpakketjes op borden en serveer met de aardappelen. Eet smakelijk !
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1
pak
Savooikool met romsaus 500g
200
g
kerstomaatjes
60
g
Parmezaanse kaas, geraspt
800
g
aardappelen
500
g
Atlantische Zalm | 4 filets
4 stukjes
perkamentpapier
Een klein
bosje
peterselie
( naar eigen smaak)
1
stuk
boter
nootmuskaat
zout en peper