Tagliatelli met zalm en stoomgroenten

Tagliatelle met Zalm en Stoomgroenten
5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Een heerlijk bord met tagliatelli samen met de zalm en groenten van Iglo!

Bereiding

  1. Haal de stoomgroenten van iglo uit de verpakking en verwarm zoals aangegeven op de verpakking,

  2. Bak ondertussen de Atlantische Zalm van iglo in de pan, zoals aangegeven op de verpakking, met een beetje boter of olijfolie.
  3. Kook de pasta.
  4. Meng de kruidenkaas onder de pasta eens de pasta gaar is.
  5. Dresseer het bord, eerst een beetje pasta, groenten en zalm erbij, smakelijk!

Tip!

  • Je kan dit gerecht ook maken met andere stoomgroenten van iglo, smakelijk! 

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst

1 
pak
 
Atlantische Zalm | 2 filets
2 
zakjes
 
Stoomzakje: Worteltjes, Broccoli & Romanesco 300g
300 
g
 
tagliatelle
1 
potje kruidenkaas
boter

Hier te koop

  • Delhaize
  • Shop Link 2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden