5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Een heerlijk bord met tagliatelli samen met de zalm en groenten van Iglo!
Bereiding
Haal de stoomgroenten van iglo uit de verpakking en verwarm zoals aangegeven op de verpakking,
- Bak ondertussen de Atlantische Zalm van iglo in de pan, zoals aangegeven op de verpakking, met een beetje boter of olijfolie.
- Kook de pasta.
- Meng de kruidenkaas onder de pasta eens de pasta gaar is.
- Dresseer het bord, eerst een beetje pasta, groenten en zalm erbij, smakelijk!
Tip!
- Je kan dit gerecht ook maken met andere stoomgroenten van iglo, smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
pak
Atlantische Zalm | 2 filets
2
zakjes
Stoomzakje: Worteltjes, Broccoli & Romanesco 300g
300
g
tagliatelle
1
potje kruidenkaas
boter