5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries gepaneerde visfilets op een bakpapier op de bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.
Bereiding van de guacamole: Pel de avocado en pureer het vruchtvlees met een vork.
Voeg de halve ui (in kleine blokjes gesneeden) toe en op het einde de tomaten (in blokjes gesneden) .
Breng op smaak met zout, de sap van een halve limoen, wat hete/pikante saus (tabasco) of chili en koriander.
- Snijd de sla, komkommer, kerstomaten en halve ui in stukken voor de groentjes in de wrap.
- Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Spreid een laagje guacamole op de wraps, voeg de visfilets omhuld met zaden toe en beleg met de groentjes.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
pak
4
tortilla wraps
2
avocados
1
komkommer
1
ui
2
tomaten
1
kropsla
1
limoen
kerstomaten
koriander
hete saus/chili
zout