Wraps met visfilets omhuld met zaden

wrap met vis omhuld met zaden Fritel
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries gepaneerde visfilets op een bakpapier op de bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.   
  2. Bereiding van de guacamole: Pel de avocado en pureer het vruchtvlees met een vork.

    Voeg de halve ui (in kleine blokjes gesneeden) toe en op het einde de tomaten (in blokjes gesneden) . 

    Breng op smaak met zout, de sap van een halve limoen, wat hete/pikante saus (tabasco) of chili en koriander.

  3. Snijd de sla, komkommer, kerstomaten en halve ui in stukken voor de groentjes in de wrap.
  4. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  5. Spreid een laagje guacamole op de wraps, voeg de visfilets omhuld met zaden toe en beleg met de groentjes.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 
pak
 
4 
tortilla wraps
2 
avocados
1 
komkommer
1 
 ui
2 
tomaten
1 
kropsla
1 
limoen
kerstomaten
koriander
hete saus/chili
zout

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden