Mediterrane salade met vissticks 

20 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Fish Sticks Bowl

 

Bereiding

  1. Bereid de iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking. 

  2. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking

  3. Meng de olijfolie met de balsamicosaus en gehakte peterselie

  4. Snijd de cherrytomaatjes, avocado en ui in stukjes en verkruimel de feta in kleine stukjes.

  5. Verdeel de couscous over 4 kommen. Voeg de spinazie, uitgelekte kikkererwten en gehakte groenten toe.

  6. Snijd de Fish Sticks in 2-3 stukken en leg ze bovenop de kommen. 

  7. Bestrooi met peterselieblaadjes en feta.  Serveer de sojasaus ernaast. 

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 
Fish Sticks | 15 stuks
3 
teentje
 
olie
400 
g
 
couscous
2 
wortelen
1 
avocado
100 
g
 
kikkererwten
70 
g
 
Feta
150 
g
 
tomaat kers
koriander
2 
teentjes
 
knoflook
4 
eetlepel
 
balsamicsaus

Hier te koop

  • crf
  • Delhaize
  • Colruyt

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden