Taco’s met Fish sticks met Harissa saus

5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Bereid de Fish Sticks zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Verwarm de taco's zoals op de verpakking staat aangegeven. 
  3. Snijd de sla in kleine reepjes en knijp er een beetje limoensap naar smaak over. 

  4. Meng yoghurt, harissa saus, limoensap, persil en knoflookpoeder om de saus te maken. 

  5. Vul de taco's met sla en leg daarop 2 Fish Sticks. Bedek dit geheel met salsasaus en yoghurt. Eet smakelijk

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

Fish Sticks | 10 stuks
1 
pakje
 
taco's
1/4 
krop ijsbergsla
1 
limoen
1/2 
theelepel
 
harissa of tabasco saus
3 
eetlepel
 
yoghurt
1 
eetlepel
 
peterselie
knoflookpoeder

Hier te koop

  • Crf
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden