15 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
3
Porties
Bereiding
- Kook de aardappelen gaar en maak er een smeuïge puree van met wat melk, één klontje boter, één eierdooier en naar smaak een beetje zout, peper en nootmuskaat.
Bereid de Fish Sticks en spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
Doe wat aardappelpuree op het midden van een bord, plak er hele en halve Fish Sticks tegen, zoals op de afbeelding.
- Vul het kasteel met spinazie.
- Snijd uit een schijfje wortel een ophaalbrug en leg deze op de aardappelpuree. Prik aan beide kanten een satéprikker en je ophaalbrug is klaar!
Plaats een paar vlaggetjes op de Fish Sticks muur om het helemaal af te maken. En dan aanvallen maar... !
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
pak
Fish Sticks | 15 stuks
450
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
450
g
aardappelen
1
scheutje
melk
1
dikke wortel
1
klontje boter
1
ei
nootmuskaat
1
snufje
zout en peper
vlaggetjes en satéprikkers